Select Page ...

LM Orthopedie, Over ons

Over het bedrijf en onze filosofie

LM Orthopedie Utrecht is de handelsnaam van Van Luijn en Van Der Meer Orthopedie b.v. en heeft in de afgelopen 25  jaar in de wijde omgeving ruime bekendheid verworven op het gebied van orthopedische hulpmiddelen. LM Orthopedie heeft zich daarnaast ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op gebied van orthopedie.

Deskundigheid, kwaliteit in producten en optimale service zijn de pijlers waarop het succes en de groei van LM Orthopedie Utrecht zijn gebouwd. Daardoor zijn de medewerkers van LM Orthopedie Utrecht betrouwbare partners voor de cliënten en ook voor artsen en fysiotherapeuten in de omliggende ziekenhuizen en instellingen. Onze mensen worden gedreven door de passie voor hun werk, en doen er alles aan om u als klant op een zo goed mogelijke manier te helpen!

Door continue mee te gaan met alle nieuwe ontwikkelingen heeft LM Orthopedie zijn voortrekkersrol steeds kunnen waarmaken. Ook blijven onze mensen daardoor scherp en op de hoogte. Tegelijkertijd wordt veel vakkennis opgedaan wat uiteindelijk tot gevolg zal hebben dat de kwaliteit van de te leveren producten (zie hier onze productfolders) zo hoog mogelijk wordt gehouden. Al vanaf de oprichting in 1989  zet LM Orthopedie zich volledig in voor hun klanten. Dit vertaalt zich ook in de klanttevredenheidsonderzoeken. Wij vinden het waarborgen van kwaliteit erg belangrijk. Onze medewerkers zijn daarom allemaal HBO geschoold.

Ons team bestaat uit specialisten op gebied van prothesen en orthesen, instrumentmakers en bewegingstechnologen. Ook op het gebied van sportadvies en kinderorthopedie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dus breed inzetbaar en hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

Ons Team

LM Orthopedie is een gerenommeerd orthopedisch instrumentmakerij en vormt sinds 1981 met zijn negen medewerkers een gespecialiseerd en hecht team. Vakmensen met een jarenlange ervaring in de branche en enthousiaste jonge werknemers zorgen voor een compleet team met expertise. Dit is de basis van het waarborgen en/of verbeteren van uw zelfredzaamheid en de kwaliteit van uw dagelijks leven.

De hoofdlocatie van ons bedrijf is gevestigd aan de Sonny Rollinsstraat 149 in Utrecht. Zie voor de contactgegevens het tabblad ‘Contact en openingstijden.’ Naast de hoofdvestiging hebben wij twee thuiszorgwinkels. Meer informatie vindt u op de betreffende pagina’s (zie bovenaan deze pagina). In deze winkels helpen onze vakkundig opgeleide medewerkers u graag met uw vragen.

Vooruitstrevend als LM Orthopedie is, investeren we voortdurend in de ontwikkeling van onze medewerkers. Door het volgen van relevante opleidingen en cursussen zijn onze medewerkers stuk voor stuk in staat u optimaal van dienst te zijn. Aan vakmanschap, voorlichting en service hechten wij grote waarde.

Ons team bestaat uit:

Orthese en Prothese specialisten, instrumentmakers en bewegingstechnologen. Ook op gebied van sportadvies en kinder-orthopedie bent  u bij ons aan het juiste adres. Wij introduceren u graag zelf verder in ons bedrijf bij een bezoek aan een van onze vestigingen! Onze medewerkers staan u daar altijd graag terzijde in het traject van voorlichten, aanmeten en afleveren van de door u benodigde producten (bekijk onze productfolders hier).

 

LM Orthopedie, hart voor mensen, verstand van bewegen.

MENU