Select Page ...

Onze Producten (klik hier om direct naar onze pagina met productfolders te gaan)

0616 LM Orthopedie afbeelding 100x128Beenprothesen en Armprothesen
Een prothese is een hulpmiddel dat ingezet wordt ter vervanging van een lichaamsdeel. U kunt bij ons terecht voor het aanmeten en aanschaffen van een arm- of been prothese. Er spelen veel factoren een rol bij het vinden van de juiste prothese. Samen met u en in overleg met uw arts zullen we zoeken naar het best mogelijke hulpmiddel dat past bij u en uw levensstijl. Ook voor de sporters kunnen wij protheses vervaardigen met daarvoor bestemde aanpassingen, zoals zwem- en fiets protheses.

Mammacare Borstprothesen
Na een borstoperatie is het beeld dat u heeft van uw lichaam wellicht veranderd. Een goede prothese benadert uw ontbrekende eigen borst zo nauwkeurig mogelijk in gewicht, vorm, grootte en zachtheid. De combinatie van de borstprothese met een prothese-bh is van groot belang voor een goed eindresultaat. Onze mammacare adviseur meet vakkundig borstprotheses aan en ook bijpassende lingerie, ook kunt u bij haar terecht voor vrijblijvend advies.

Orthesen
Een orthese(brace) is een hulpmiddel dat een lichaamsdeel extra ondersteuning, correctie of bescherming biedt. Wanneer u lichamelijke klachten heeft, waarbij een orthese oplossing kan bieden, dan stelt uw arts of medisch specialist een diagnose en verwijst u door. LM Orthopedie is gespecialiseerd in het vervaardigen van onder andere beenbeugel-orthesen, enkel-voet-orthesen, korsetten en hand- en polsorthesen.

(Sport)Braces
LM Orthopedie biedt, naast maatwerk orthopedische hulpmiddelen, ook confectie artikelen aan zoals braces en bandages die zijn voorgeschreven door een arts. U kunt bij LM Orthopedie terecht voor een grote selectie aan kwalitatieve braces voor de nek, schouder, rug, pols, knie en enkel. U kunt ook bij ons terecht voor braces of bandages die niet door een arts zijn voorgeschreven en die niet door de zorgverzekeraar vergoed worden.

Steunzolen
Naast pijnlijke en vermoeide voeten kunnen ook knie- en rugklachten voorkomen worden door goede steunzolen. Op de enkels en voeten wordt dagelijks enorme druk uitgeoefend bij elke stap die we nemen, wel driemaal ons lichaamsgewicht. Bij LM Orthopedie bieden wij op maat gemaakte steunzolen als effectieve oplossing voor de verlichting van de pijn en het voorkomen van verdere problemen en pijn aan bijvoorbeeld knieƫn en rug. LM Orthopedie levert ook siliconen inlays als inlegzooltje in uw schoen ter behandeling van hielspoor of andere voetproblemen.

Therapeutische Elastische Kousen
De therapeutische elastische kous wordt vooral voorgeschreven wanneer er een opeenhoping van vocht in het been wordt geconstateerd. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn, bijvoorbeeld vaatproblemen, spataderen en trombose lymfoedeem. Door het dragen van steunkousen wordt er druk van buitenaf uitgeoefend op het been wat resulteert in het uitdrijven van het vocht in het been. Op voorschrijven van uw arts levert LM Orthopedie naar maatgenomen therapeutische elastische kousen voor benen en armen die aan de medische eisen voldoen.

MENU